Jdi na obsah Jdi na menu

Svojanov 12.-14.9.

sraz  KCHL ve Svojanově 12.-14.9.2008

Jako každý rok i letos jsme se vypravili na sraz do Svojanova.Vzali jsme s sebou Ginu a Montyho a těšili se na setkání s přáteli a byli zvědaví ,jak se vyvíjejí Denny s Daisy.

Ač byla poměrně zima ,hodně pejsků se koupalo a ti naši čochtani nezůstali pozadu.Dokonce si Gina zaplavala s Daisy a Montym a ukázala ,že má stále ve svých šesti letech navrch.ObrazekObrazek

Sobota začala přehlídkou miminek a následoval svod.Po obědě pan Krajíček s pár dobrovolníky položili na zem různé povrchy -karton ,pletivo,igelitovou plachtu a kdo chtěl ,zkoušel se svým pejskem po těchto površích projít.Kupodivu to nikomu nedělelo žádný problém.Já jsem to zkusila s Montym hned dvakrát .

Obrazek

 

 

Daisinka přijela se svými majiteli.Za půl roku se zase změnila,je to poslušná,mirná fenka a na svých páníkách muže nechat oči.

Odpoledne přijel s páníčky Denny.Vyrostl z něj krásný mohutný pes s velmi klidnou povahou.Prožili jsme pěkné odpoledne v ,,rodinném kruhu'' .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

 

Obrazek

 

 

   Vždy na srazech naši psi vstávají brzo ráno,tak tomu nebylo jinak ani teď ,Páníček dělal ,že spí tak jsem musela jít venčit já.Přivítalo mě mrazivé nedělní ráno s jinovatkou na trávě.Ale později se při bonitaci zase vyklubalo sluníčko,tak to bylo snesitelné ,Monty zase chtěl do vody,což mu nebylo dovoleno.Skoukli jsme bonitaci pak se se všemi rozloučili a vydali se směr k domovu,kde na nás čekala Cittuška.

Tak zase na jaře....