Jdi na obsah Jdi na menu

klubová výstava KCHL Mladá Boleslav

22.4.se konala klubová výstava KCHL,na kterou jsem přihlásila naší Berry.V sobotu ráno jsem ještě netušila ,že naše účast bude ohrožena mou neopatrností.Ovšem moje těšení se na výstavu a lidi okolo ní bylo silnější než bolest z mého zraněného ukazováčku.Řídit jsem mohla,takže nic nestálo v cestě za ,,slávou".Počasí v Liberci bylo v neděli ráno nepříznivé,vydatně pršelo.Ale když jsme vyjely ,začalo vykukovat slunko,takže jsem doufala v lepší počasí.Doprovod ,nosiče a kadeřnici pro Berry mi dělala  dcera,na mě zbylo jen předvedení Berry v kruhu (Marti díky).

dsc03181.jpg

Na výstavu bylo přihlášeno 127 leonbergerů.Psy posuzovala slovenská rozhodčí G.Ridarčíková, feny rozhodčí M.Václavík.Jeho posuzování bylo korektní a rychlé .S Berry do kruhu ve třídě mladých nastoupilo dalších 17 fen,mezi nimiž i sestry Bella Cara a Brixi.Všechny tři obdržely známku výbornou.Do prvních čtyř postoupila k mému velkemu překvapení Berry.

dsc03248.jpg

Ve finálových soutěžích skončila chs.President z Merboltic na 2. místě.

dsc03293.jpg

Po krátkém běhu a postoji se se Berry umístila na 4. místě.Dostala  velmi pěkný posudek.Abych řekla pravdu ,vůbec jsem v takové umístění nedoufala.

dsc03299.jpg

Výstavu navštívil i otec náší Berry Ben Bastien Severní souhvězdí se svou paničkou.

dsc03278.jpg

Klubovým vítězem  a BOB se stal Nando -Junior von Jerichowerland

a

klubovou vítězkou Agnes Podmoklická blata

Všem moc gratuluji.

 

dsc03250.jpg