Jdi na obsah Jdi na menu

MVP České Budějovice 21.-22.4.2018

Do ČB jezdíme moc rádi a většinou na celý víkend.Ani tentokrát jsme neudělali vyjímku .Počasí bylo přímo luxusní. Nejprve jsme se zastavili na Hluboké na zámku ,kde jsme skutečně pár let nebyli. Jullinka s Elzičkou byly opět středem pozornosti. Po dvou hodinách  jsme vyrazili do Netolic ,kde jsme měli zamluvené ubytování v kempu a domluvený výlet s paničkou Enjoye a Gordona..Pro rychlý přesun jsme cestovali v jednom autě a kupodivu se všichni chovali způsobně ač spolu autem nikdy necestovali.

Nejprve jsme vyrazili na poutní místo Lomec ke kostelu Jména Panny Marie, kde je velice krásný oltář ,ale nějak jsem si nedovolila ho fotit .Bylo zde zvláštní ticho a klid.

Následně jsme putovali do vesničky Holašovice, která je od roku 1995 vesnickou památkovou rezervaci a od 1998 byl zapsána do Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO - prostě jihočeská krása.

​ V neděli jsme se přemístili na výstaviště ,kde se konala mezinárodní výstava psů.Z naší chs se sešlo šest odchovanců,kteří nastupovali do několika tříd a rozhodně se neztratili.

výsledky:

tř. mladých psi

Gerry Malte Mo od Bucharky  V2

Gordon Malte Mo od Bucharky  V4

tř.mladých feny

Gersía Malte Mo od Bucharky V1,CAJC,BOJ

tř. otevřená feny

Enjulli Paddy´s od Bucharky  V2 res.CAC

tř. šampionů feny

Essa Paddy´s od Bucharky V1,CAC,CACIB,BOS ,splněny podmínky pro udělení titulu šampion ČMKU

VŠEM MOC DĚKUJI ZA PŘEDVEDENÍ A RÁDA JSEM VÁS VŠECHNY OPĚT VIDĚLA.